Main menu

Drikkevarer

17-03-2017 Hits:110 Top content slider johan - avatar johan

{tab Drikkevarer}

Drikkevarer

God mad bør skylles efter med en drikkevare, der smager godt. Det styrker den samlede smagsoplevelse.Vælg nedenfor, eller fortæl os, hvad vi skal ud og skaffe til dit arrangement.

Read more

Kalvø header billede 1

21-04-2015 Hits:3663 Top content slider Super User - avatar Super User

Read more

Kalvø header billede 2

21-04-2015 Hits:3911 Top content slider Super User - avatar Super User

Read more

Kalvø header billede 3

21-04-2015 Hits:3665 Top content slider Super User - avatar Super User

Read more

Læs levnedsmiddelsrapport

Mad ud af Huset

 


Restaurant Kalvø har byens suverænt bedste udsigt, men skulle du alligevel foretrække at holde det store arrangement derhjemme, vil vi strække os lang for også at hjælpe dig der.

Ring og fortæl om dit behov, så finder vi den rigtige løsning med kvalitetsmad klar til servering i din egen stue. 

Restaurant Kalvø, tlf. 4731 0225
Restaurantchef Rasmus Rasmussen, mobil 2018 0225

 

Januar-Februar-Marts

Januar-Februar-Marts

Hvid fisketimbale med æble-peberodscreme og rødbedesalsa

Langtidsbraisseret nakkefilet i mørk ale, jordskokker og pastinak
H
elstegt oksefilet med kompot af bagte rødløg

Ovnstegte kartofler og oksesky

Stegte grønsager med ingefær og honning

Chokoladetærte med lime-myntemousse


 

April-Maj-Juni

April-Maj-Juni

Laksetatar rørt med lime og urter, hertil rødløgsrelish og ramsløgscreme

Rosastegt Kalvesteg med svampe

Indbagt svinemørbrad med serranoskinke og langtids bagte tomater

Frisk salat med spinat og marinerede grønne asparges

Smørstegte kartofler og citrontimiansauce

Let marinerede jordbær og blåbær med appelsincreme

 

Juli-August-September

Juli-August-September

Rimmet laks med rygeostecreme, radiser og agurke crudite

Fyldt unghanebryst
Sauterede friske bønner med mandler

Barbecue glaseret American roast med bagte saltløg

Krydret sæsonkartofler og Kalvøsauce

Sprød salat med vandmelon og feta

Chokoladebrownie med hvidmousse og frugtkompot

 

Oktober-November-December

Oktober-November-December

Kold røget laks, avokadocreme og syltet rødløg

Andebryst med græskar og æblechutney

Appelsin-chili marineret nakkefilet
Symfoni af rodfrugter med chili og honning

Sæsonkartofler og krydret orangesauce

Ostegratineret grønsagstærte

Panna Cotta, bagte blommer og blommeglace

 

Supplement menu

Supplement menu

Ønsker du et større udvalg til menuen,
anbefaler vi en eller flere af disse retter som supplement.

Kuvertpris pr. supplement menu, kr. 59,-

1) Lufttørret skinkeruller med sprødsalat og krydderurtecreme
2) Marineret kylling med syltet fennikel og semidried tomater
3) Cappaccio med pesto, pinjekerner og høvlet parmesan
4) Gorgonzola og Beemster, syltet valnødder og chutney