Main menu

Hidden

Læs levnedsmiddelsrapport

3 retters menuer

3 Retters menu fra 329,-

Hvis du vil forkæle dine gæster med en komplet middagspakke i høj kvalitet, så se nærmere på vores 3-retters menuer nedenfor.

Vi tager os af logistikken og leverer høj kvalitet, mens du blot skal koncentrere dig om at hygge om dine gæster. 

Bemærk, at priserne er eksklusiv eventuelle tilkøb.

Download som PDF

 

Kalvø Festpakke fra 495,- plus evt. tillæg

Kalvø Festpakke

Velkomstdrink
3 retters menu eller buffet
Kaffe, te med avec og kransekagekonfekt
Natmad

Vinpakker ad libitum under middagen,
inkl. hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og sodavand
pr. person fra 198,00kr

Fribar eftermiddagen, 3 timer
Alm øl, vin og sodavand pris pr. person 139,00kr
Alm øl, vin, sodavand og alm. spiritus pr person 198,00kr

 

Restaurant Kalvø - Festpakke

Forretter

Forretter

  • Bagt laks med sprødstegt skind, kæmperejer på citrus-marineret salat

  • Ballontine af torsk anrettet i kold ærtepure suppe

  • Lufttørret skinkerulle med krydderurtecreme

  • Dampet laks med rejer og sauce verte

  • Let grillet kalvecarpaccio med pinjekerner og pesto +12

  • Rimmet laks med fennikelsalsa og kørvelcreme

  • Rillette af perlehøne på sprødsalat toppet med friteret rodfrugter +10

Restaurant Kalvø - Forret

Hovedretter

Hovedretter

  • Lammeculotte, selleripure og citrongræssauce

  • Kalvemørbrad og kalvebryst, østershatte samt portvinssky +30

  • Grainfeed Oksemørbrad, langtidsbagte rødløg og okseglace +40

  • Fyldt perlehønebryst, med honning glaseret druer og valnødder, samt estragonsky

 

Kalvøs klassiske

  • Kalvesteg stegt som vildt, med waldorffsalat, bønner og brunede kartofler samt vildt sauce

  • Helstegt oksefilet, med langtidsstegt tomat, hertil sauce bordelaise

  • Let glaseret kalvefilet med dijonsennep og peberkorn, hertil mild pebersauce

  • Amerikansk rosa oksesteg med barbecue glaseret rodfrugter samt Kalvø ’s sauce

 

Til alle hovedretter serveres sæsonens kartofler og garniture

Restaurant Kalvø - Hovedret

Dessert

Dessert

 

  • Blommetrifili med hvid chokoladecreme, toppet med nøddeknas

  • Kalvø ´s hjemmelavet parfait med karamelknas og brændte saltmandler

  • Desserttallerken, chokoladetrøffel, mousse og syrlig sorbet +15

  • Lime Panna Cotta med råsyltede frugter, bær og chokolade-jord

  • Chokolademousse og syrlig fromage, citronsirup og braiseret ananas

  • Chokoladebrownie med vaniljeis, karamel og hindbærskum



 

Restaurant Kalvø - Dessert

Natmad - 85,00kr.

Natmad

  • Biksemad med spejlæg og surt

  • Frikadeller med kartoffelsalat

  • Pølsebord med 3 slags pålæg, samt brød

  • Oste og pølsebord, 5 slags samt brød +15

  • Røde og ristede hotdogs med alt tilbehør

  • Fingersandwich med forskellige mousser

  • Sliders med 3 slags fyld +10

 

Supper:

  • Aspargessuppe med kødboller

  • Gullaschsuppe med skært oksekød

  • Karrysuppe med kylling og ris

  • Hønsekødssuppe med hønsekød og urter

Der er hjemmebagt brød til alle supper

 

Restaurant Kalvø - Natmad