Main menu

Hidden

Læs levnedsmiddelsrapport

Selskabs- sæsonmenu

Hver årstid rummer et væld af kulinariske muligheder. Det benytter vi os af på Restaurant Kalvø, hvor du kan vælge at lade dine gæster nyde de fødevarer,
som er helt specielle for netop det tidspunkt, du har valgt at afholde dit arrangement på.

Bemærk, at mellemretter koster 60,- kr. ekstra.

Download som PDF

 

Kalvø sæsonmenu 2018: Pris 375,- 

 

Januar-Februar-Marts

Januar-Februar-Marts

Cremet jordskokke suppe med sprød bacon, chips af jordskokker samt kørvel
*****
Grainfeed okseribeye med østershatte, persillerodspure og rødvinssky
*****
Bagte blommer med anis, hvid chokoladecreme og knas
*****

Mellemret: +60kr
Ballontine af hvid fisk med æble-peberrodscreme og syltet rødløgskompot


Vi anbefaler denne Vinpakke


Los Haroldos reserva, Argentina
Willunga 100, Grenacha, Australien
Late Harvest, Carta Vieja, Chile

Ad libitum, 295,-

 

April-Maj-Juni

April-Maj-Juni

Norsk koldrøget laks med aspargessalsa og krydderurteolie
*****
Rosa kalvefilet, persille bagt blomkål, sødlige stegte tomater og salviesky
*****
Chokoladetærte, limemousse, parfait og iskold frugt shot
*****

Mellemret; +75kr
Jomfruhummer på jordbærpure med kørvelolie

Vi anbefaler denne Vinpakke

Zöhrer, Sand 1-Riesling, Østrig
Bouchard Aîné, Bourgogne Pinot Noir, Frankrig
Les Remparts, De Bastor-Lamontagne Sauternes, Frankrig

Ad libitum, 349,-

 

Juli-August-September

Juli-August-September

Rimmet laks, purløgscreme, krydderurter og rugbrødschips
*****
Oksemørbrad svøbt med lufttørret skinke.Fennikelkompot og kraftig okseglace
*****
Kold rabarbersuppe med vaniljeparfait og bagte rabarber
*****

Mellemret; +60kr
Kold cremet agurkesuppe med tigerrejer

Vi anbefaler denne Vinpakke

Pinot Grigio, Zonin, Italien
St. Emillion, Baron Carl, Frankrig
Moscato, Italien

Ad libitum, 329,-

 

Oktober-November-December

Oktober-November-December

Kammuslinger anrettet med ingefærs syltede æbler
*****
Krondyr med glaseret beder, tranebærkompot, blommechutney samt vildtsky tilsmagt med portvin
*****
Pocheret pærer med kanelis
*****

Mellemret; +60kr
Græskarshot med chili og honning, græskar bites og sprødstegt pancetta

Vi anbefaler denne Vinpakke

Ackerman, sauvignon, Frankrig
Boschendal 1685, Shiraz, Syd Afrika
Baccorosa, Vino Spumante – Zonin, Italien

Ad libitum, 289,-