Main menu

Hidden

Læs levnedsmiddelsrapport

Selskabs- sæsonmenu

Hver årstid rummer et væld af kulinariske muligheder. Det benytter vi os af på Restaurant Kalvø, hvor du kan vælge at lade dine gæster nyde de fødevarer,
som er helt specielle for netop det tidspunkt, du har valgt at afholde dit arrangement på.

Bemærk, at mellemretter koster 60,- kr. ekstra.

Download som PDF

 

Kalvø sæsonmenu 2017: Pris 375,- 

 

Januar-Februar-Marts

Januar-Februar-Marts

Cremet jordskokke suppe med sprød bacon, chips af jordskokker samt kørvel

Grainfed okseribeye med østershatte, persillerodspure og rødvinssky

Bagte blommer med anis, vaniljeolie
og syrlig parfait

Mellemret: +60kr
Hvid fisketimbale med æble-peberrodscreme
og syltet rødløgskompot

Vi anbefaler denne Vinpakke

Los Haroldos reserva, Argentina
Willunga 100, Grenacha, Australien
Late Harvest, Carta Vieja, Chile


Ad libitum, 295,-

 

April-Maj-Juni

April-Maj-Juni

Norsk koldrøget laks med aspargessalsa og krydderurteolie

Rosa kalvefilet, persille bagt blomkål, sødlige stegte tomater og salviesky

Chokoladetærte hertil is med myntesirup og frugtshot

Mellemret; +60kr
Jomfruhummer på jordbærpure med kørvelolie

Vi anbefaler denne Vinpakke

Zöhrer, Sand 1-Riesling, Østrig
Bouchard Aîné, Bourgogne Pinot Noir, Frankrig
Les Remparts, De Bastor-Lamontagne Sauternes, Frankrig


Ad libitum, 349,-

 

Juli-August-September

Juli-August-September

Rimmet laks, purløgscreme, krydderurter og rugbrødschips

Oksemørbrad svøbt med urter og lufttørret skinke.
Fennikelkompot og kraftig okseglace

Kold rabarbersuppe med vaniljeparfait og
bagte rabarber

Mellemret +60kr
Kold melon-agurkesuppe med kammusling

Vi anbefaler denne Vinpakke
Pinot Grigio, Zonin, Italien
St. Emillion, Baron Carl, Frankrig
Moscato, Itlaien


Ad libitum, 329,-

 

Oktober-November-December

Oktober-November-December

Smørristet kammusling anrettet med ingefærs syltede æble

Krondyr med glaseret beder,
tranebærkompot, blommechutney
samt vildtsky tilsmagt med portvin

Pocheret pærer med kanelis

Mellemret +60kr
Græskarshot med chili og honning, græskar bites
og sprødstegt pancetta


Vi anbefaler denne Vinpakke
Ackerman, sauvignon, Frankrig
Boschendal 1685, Shiraz, Syd Afrika
Baccorosa, Vino Spumante – Zonin, Italien


Ad libitum, 289,-