Kontakt os

Adresse

Restaurant Kalvø A/S

Kalvøvej 20 3600 Frederikssund

 

Telefon: 47 31 02 25

Mobil : 20 18 02 25

Email: restaurant@kalvoe.dk

Captcha Code

Kalvø's Buffeter

Vil du gerne gøre dit arrangement så uformelt som muligt, så kan en buffet være en perfekt løsning. Find den rigtige buffet til dig og dit selskab nedenfor.

< Tilbage til hovedoversigten

Kalvø de lux buffet

  • Marineret tigerrejer med tomat-chilikompot
  • Varmrøget laks på bund af syrlig kål
  • Lufttørretskinke med parmesan-chips
  • Amerikansk oksekød på bund af rødløgskompot med timian
  • Unghanebryst med glace
  • Saltbagte kartofler med citron
  • Blomkålssalat med sort sesam og friteret kapers
  • Frisk grøn sæsonsalat med vinaigrette
  • Ostebites, saltbagte mandler, tranebærkompot, syltede valnødder
  • Cheesecake og små chokolademousser med bær

Kalvø's Italienske buffet

  • Lufttørret skinke med tapenade
  • Let grillet kalvecarpaccio med pesto
  • Salat med marinerede tigerrejer
  • Vitello Tonnato med tun-kaperssauce
  • Bruschetta med hvidløg og hakket tomat
  • Rosa kalvekød i gorgonzola sauce
  • Stegt kylling med rød pesto og kryddersmør
  • Krydret kartoffelbåde med urter og feta
  • Tomat salat med mozzarella og frisk basilikum
  • Frisk båndpasta salat toppet med parmesan
  • Tiramizu med frisk frugt

Kalvø maxi buffet

  • Dampet laks toppet med sød-syrlig tomatchutney og krydderurter
  • Kalvø Cæsarsalat med kylling, parmesan,croutons
  • Serranoskinke med oliventapenade
  • Kalvø’s klassiske frikadeller
  • Helstegt marineret nakkefilet
  • Helstegt rosa oksekød med saltbagte løg
  • Sæsonkartofler og rødvinssauce
  • Tomatsalat med feta og oliven
  • Frisk grønsalat med egen vinaigrette
    Kalvøs sæsonsalat
  • Ostegratineret tærte
  • Hvid brownie med baileycreme og bær

Kalvø buffet

  • Ovnbagt laks med dijonsennep og blåbirkes
  • Kold marineret kylling og fennikel
  • Helstegt Duroc frilandsgris med ingefærs-stegte urter
  • Rosa kalvøkød i mild peber sauce
  • Smørdampede sæsonkartofler
  • Portions-salat med melon og agurk
  • Frisk grønsalat med egen vinaigrette
  • Yoghurtmousse med crumble og hindbærcreme