Kontakt os

Adresse

Restaurant Kalvø A/S

Kalvøvej 20 3600 Frederikssund

 

Telefon: 47 31 02 25

Mobil : 20 18 02 25

Email: restaurant@kalvoe.dk

Captcha Code

Selskabs - sæsonmenu

Hver årstid rummer et væld af kulinariske muligheder. Det benytter vi os af på Restaurant Kalvø, hvor du kan vælge at lade dine gæster nyde de fødevarer,
som er helt specielle for netop den årstid, du har valgt at afholde din fest på.

Kalvø sæsonmenu 2019: Pris 375,- 

< Tilbage til hovedoversigten

Januar-Februar-Marts

  • Cremet jordskokke suppe med sprød bacon, chips af jordskokker samt kørvel
  • Grainfeed okseribeye med østershatte, persillerodspure og rødvinssky
  • Bagte blommer med anis, hvid chokoladecreme og knas
Mellemret: +60kr
  • Ballontine af hvid fisk med æble-peberrodscreme og syltet rødløgskompot

Vi anbefaler denne Vinpakke

  • Los Haroldos reserva, Argentina
  • Willunga 100, Grenacha, Australien
  • Late Harvest, Carta Vieja, Chile

Ad libitum, 295,-

April-Maj-Juni

  • Norsk koldrøget laks med aspargessalsa og krydderurteolie
  • Rosa kalvefilet, persille bagt blomkål, sødlige stegte tomater og salviesky
  • Chokoladetærte, limemousse, parfait og iskold frugt shot
Mellemret; +75kr
  • Jomfruhummer på jordbærpure med kørvelolie

Vi anbefaler denne Vinpakke

  • Zöhrer, Sand 1-Riesling, Østrig
  • Bouchard Aîné, Bourgogne Pinot Noir, Frankrig
  • Les Remparts, De Bastor-Lamontagne Sauternes, Frankrig

Ad libitum, 349,-

Juli-August-September

  • Rimmet laks, purløgscreme, krydderurter og rugbrødschips
  • Oksemørbrad svøbt med lufttørret skinke.Fennikelkompot og kraftig okseglace
  • Kold rabarbersuppe med vaniljeparfait og bagte rabarber
Mellemret; +60kr
  • Kold cremet agurkesuppe med tigerrejer

Vi anbefaler denne Vinpakke

  • Pinot Grigio, Zonin, Italien
  • St. Emillion, Baron Carl, Frankrig
  • Moscato, Italien

Ad libitum, 329,-

Oktober-November-December

  • Kammuslinger anrettet med ingefærs syltede æbler
  • Krondyr med glaseret beder, tranebærkompot, blommechutney samt vildtsky tilsmagt med portvin
  • Pocheret pærer med kanelis
Mellemret; +60kr
  • Græskarshot med chili og honning, græskar bites og sprødstegt pancetta

Vi anbefaler denne Vinpakke

  • Ackerman, sauvignon, Frankrig
  • Boschendal 1685, Shiraz, Syd Afrika
  • Baccorosa, Vino Spumante – Zonin, Italien

Ad libitum, 289,-