Kontakt os

Adresse

Restaurant Kalvø A/S

Kalvøvej 20 3600 Frederikssund

 

Telefon: 47 31 02 25

Mobil : 20 18 02 25

Email: restaurant@kalvoe.dk

Handelsbetingelser hos Restaurant Kalvø

Generelle oplysninger

Restaurant Kalvø
Kalvøvej 20
3600 Frederikssund
CVR nr.: 34224226
Telefon: 47 31 02 25 / 20 18 02 25
Email: restaurant@kalvoe.dk

Priser

Hos Restaurant Kalvø tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Restaurant Kalvø modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Restaurant Kalvø levere frokost i Frederikssund.
Leverings prisen er 30 kr.
Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Der leveres frokost-varer hverdage mandag-fredag.
Varerne vil blive leveret på aftalte dag mellem 10.30-12.00
Afhentning på Restaurant Kalvø er også muligt ved aftale.

 

Reklamation / fortrydelsesret

Der er begrænset reklamationsret på fødevarer, da disse har en naturlig holdbarhed, og evt. reklamationer skal foregå på leveringsdagen pr. telefon eller email.
Mangler/fejl meddeles straks til Restaurant Kalvø, 47 31 02 25. 
Restaurant@kalvoe.dk

Reklamation over fejl og mangler, bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen. Det er dit ansvar, at gennemgå hele ordren. (Gennemgå alting vedlevering, at du har fået det rigtige antal retter, skåle og fade. Undersøg om det stemmer overens med fakturaen – Husk du selv skal tjekke maden i termokasserne)

Kalvø kan træffes hele dagen på telefonen. Vi hjælper også gerne med at løse evt. problemstillinger omkring håndtering af maden eller med gode råd.

Vi forbeholder os ret til at løse situationen og efterlevere evt. manglende varer eller håndtere fejl på leveringsdagen, så alt foregår som aftalt.

Har du en reklamation på en varer, og henvender du dig først flere dage efter, kan du ikke nødvendigvis gøre dit krav gældende på en kontant refundering. For at vi kan behandle din reklamation, skal vi skal se et billede eller have produktet retur til gennemgang.

Har du ikke nogen dokumentation på din reklamation, kan vi desværre ikke afhjælpe situationen.


Når du har afgivet en ordre i Kalvø frokostshop, vil vores system automatisk sende dig en bestillingsoversigt via e-mail.
Annullering af ordre, der endnu ikke er afsendt fra Kalvø kan annulleres ved at kontakte Kalvø på 47 31 02 25, eller via mail Restaurant@kalvoe.dk.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Fødevarer kan ikke returneres.
 

Alkohol

Iflg. Dansk lovgivning skal personen være minium 18 år for at købe alkohol over 16,50%. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år.
Vi forbeholder os ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.