Kontakt os

Adresse

Restaurant Kalvø A/S

Kalvøvej 20 3600 Frederikssund

 

Telefon: 47 31 02 25

Mobil : 20 18 02 25

Email: restaurant@kalvoe.dk

Jul og nytår

Jul og Nytår 2021 med restaurant Kalvø

Fra den 19. november til 12. december har vi på Kalvø vores juletema.

Julebuffet på kalvø fredage og lørdage fra 18.00

Juleanretning til frokost

Julemenu i vores A la carte

Julemenu ud af huset, fra 10 kuverter

Julebuffet på Kalvø

Kontakt os her for at bestille


Fredage: 19/11, 26/11, 03/12, 10/12
Lørdage:
20/11, 27/11, 04/12 og 11/12
alle dage fra 18.00.

Pris pr kuvert 328,-

Hjemmelavet karrysild serveres ved bordet

Julebuffet
Hjemmelavede stegte sild
Dampet laks med smilende æg og håndpillede rejer
Frisk smørstegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade
Hjemmelavet hønsesalat med bacon
Roastbeef med hjemmelavet surt og løg
Ribbensteg og Lampe-medister med hjemmelavet
rødkål, surt samt brunede kartofler
Tarteletter med høns i asparges
Ost med kiks og hjemmelavet chutney
Frisk bagt brød

Ris a la mande med kirsebærsauce.



Kalvøs frokost-juleanretning

Serveres til frokost fra 19. november.

Kalvøs hjemmelavede karrysild
Frisk stegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
Laks, smilende æg og håndpillede rejer
Hjemmelavet hønsesalat med bacon
Jule-lampe-medister med hjemmelavet rødkål
Ost med chutney
Frisk bagt brød

Pris pr kuvert 249,-




Julebuffet ud af huset

Kontakt os her for at bestille


Fra 10 kuverter

Kalvøens Hjemmelavede karrysild

Dampet laks med smilende æg og håndpillede rejer
Frisk rødspættefilet vendt i rugmel med hjemmerørt remoulade
Lampe julemedister og ribbensteg
med hjemmelavet rødkål samt surt
Tarteletter med høns i asparges
Ost med chutney
Friskbagt brød og smør

Ris-a-la-mande med kirsebærsauce.


Pris pr kuvert 275,-

Nytår 2021

Kontakt os her for at bestille

Nytårsmenu ud af huset
Skal afhentes den 31/12 mellem 13 og 16
Pris pr. kuvert, kr. 395,-

Forret:

Tatar af kold røget laks,
kørvelcreme, sprødt rugbrød, friteret grønkål, salsa af syltede rødløg og saltede radiser

Hovedret:
Klassisk chateaubriand af grainfed oksemørbrad
vinterpure, rødvinsglaserede løg, bønner indbagt i bacon
små hele smørstegte kartofler med urter og sauce bordelaise


Dessert:

Kalvøs Gateau Marcel med Bailey top,
rosa ganache, passionsfrugt, havtornchutney og knas


Børnehovedret kr. 125,-
Lille bøf af oksemørbrad, flødesauce, stegte kartofler og børnesalat

Vi giver udførlig vejledning og billeder med, til hver enkelte ret.


Vi anbefaler

1 fl. hvidvin, Nobles vines 242, sauvignon blanc, Californien
medium fyldig med et let forfriskende syre
kr. 168,-

1 fl. rødvin, Noble Wines 337, Cabernet Sauvignon, Californien.
En dejlig fyldig rødvin med masser af modne bær
kr. 168,-


Godt Nytår