Kontakt os

Adresse

Restaurant Kalvø A/S

Kalvøvej 20 3600 Frederikssund

 

Telefon: 47 31 02 25

Mobil : 20 18 02 25

Email: restaurant@kalvoe.dk

Om os

Restaurant Kalvø er skabt for at give gode oplevelser. Vores varemærke er mad af høj kvalitet og et serviceniveau, der gør en forskel. Vi strækker os langt for, at din oplevelse på Kalvø bliver perfekt for dig.

 

Selskabslokaler i de smukkeste omgivelser

Den smukke udsigt og beliggenheden i et grønt område, åbner for et hav af muligheder som mange af vores gæster benytter sig af. Inspirationsrige gåture i vores grønne park og en følelse af forkælelse, når man nyder restaurantens udsigt over fjorden er blandt de ting vores gæster fremhæver.   

 

Gode oplevelser siden 1904

I mere end 100 år har utallige gæster nydt den flotte beliggenhed på Restaurant Kalvø, med udsigt til både vand, havn og skov. Stedet emmer af historie og har bevaret sin herlighedsværdi.

Den 5. august 1904 fik Frederikssund sig en ny stolthed. Restaurant Kalvø bragte stil og kvalitet til byen og blev hurtigt et berømt spisested. Det blev også til et samlingssted, hvor man kunne nyde en sodavand til 35 øre, en øl 50 øre og en snaps 65 øre.  

Anden verdenskrig satte dog sine spor på byens stolthed, da Kalvøpavillonen bukkede under for en voldsom brand i 1943. I dag fremstår Restaurant Kalvø nyistandsat og moderniseret, med respekt for de historiske elementer.

 

En fod i vikingernes verden

Frederikssund kaldes Vikingebyen og det er ikke unormalt at se et vikingeskib sejle forbi på fjorden. Et minuts gang gennem Restaurant Kalvøs park bringer dig til Frederikssund Vikingeplads, som i mere end 60 år har opført sit verdensberømte vikingespil. Scenen ligger i forlængelse af en korrekt rekonstrueret vikingelandsby og der er planer om at opføre en børnevenlig oplevelsespark for vikinge-interesserede i området mellem Restaurant Kalvø og Vikingepladsen.

På Restaurant Kalvø går historien helt tilbage...