Kontakt os

Adresse

Restaurant Kalvø A/S

Kalvøvej 20 3600 Frederikssund

 

Telefon: 47 31 02 25

Mobil : 20 18 02 25

Email: restaurant@kalvoe.dk

Nytårsmenu

Nytårs-hovedret 2021

  • Steg oksemørbrad færdig i ovn ved ca 195 gr.
    Ca. 10-15 min. Benyt gerne. Stege-termometer.
    Kernetemperatur :
    Rød 52gr. Medium 58 gr. Welldone 65+ gr.
    Oksemørbrad skal trække 10 minutter inden det skæres.
  • Varm kartofler i ovn, ved 195.gr. Ca. 12-14 min.
    Vend gerne rundt I kartoflerne.
  • Steg baconbønner færdige til sprødt, ca 10 min ved 195.gr.
  • Varm pastinakcreme I ovn eller gryde
  • Varm saucen i gryde
  • Anret efter eget ønske, eller anret som på billedet.Kartoflerne serveres A part.


  • Børnemenu;
    Børnebøf 5-6 minutter I 195gr ovn, kartoflerne ca 10 min. saucen varmes. Salaten serveres med.

Vi gør opmærksom på, at der kan være stor forskel på ovne, derfor er tiderne vejledende.


Kalvø’s nytårsdessert 2021

  • Lav en streg med rød ganache og havtornchutney
  • Placer kagen på tallerkenen på midten
  • Placer passionsfrugt
  • Drys med knas

Velbekomme og rigtig godt nytår
fra Restaurant Kalvø


Kalvø’s Nytårsforret 2021

  • Lav en streg med kørvelcremen
  • Slå laksetataren ud og placer på tallerknen
  • Drys radiser/syltet løg salsa på toppen
  • Pynt rundt med sprød rugbrød og friteret grønkål