Kontakt os

Adresse

Restaurant Kalvø A/S

Kalvøvej 20 3600 Frederikssund

 

Telefon: 47 31 02 25

Mobil : 20 18 02 25

Email: restaurant@kalvoe.dk

3 Retters Menuer

3 Retters menu fra kr. 338,-

Hvis du vil forkæle dine gæster med en komplet middagspakke i høj kvalitet,
så se nærmere på vores 3-retters menuer nedenfor.

Nyd vores gode mad og den fleksible service.
Vi glæder os til at tage os af dit selskab

 

< Tilbage til hovedoversigten

Kalvø Festpakke

  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu eller buffet
  • Kaffe, te med avec og kransekagekonfekt
  • Natmad
  • Vinpakker ad libitum under middagen,
  • inkl. hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og sodavand

pr. person fra 198,00kr

  • Fribar eftermiddagen, 3 timer
  • Alm øl, vin og sodavand pris pr. person 139,00kr
  • Alm øl, vin, sodavand og alm. spiritus pr person 198,00kr

Forretter

  • Bagt laks med sprødstegt skind, kæmperejer på citrus-marineret salat
  • Dampet hvidfisk med æble-beurre blanc
  • Kalvøs mini Cæsarsalat, kylling, parmesan, croutons
  • Dampet laks med rejer og sauce verte
  • Let grillet kalvecarpaccio med pinjekerner og pesto +12
  • Rimmet laks med fennikelsalsa og kørvelcreme
  • Rillette af perlehøne på sprødsalat toppet med friteret rodfrugter

Hovedretter

  • Lammeculotte, selleripure og citrongræssauce
  • Kalvemørbrad og kalvebryst, østershatte samt portvinssky +25
  • Grainfeed Oksemørbrad, langtidsbagte rødløg og okseglace +35
  • Fyldt perlehønebryst, med honning glaseret druer og valnødder, samt estragonsky

Kalvøs klassiske

  • Kalvesteg stegt som vildt, med waldorffsalat, bønner og brunede kartofler samt vildt sauce
  • Helstegt oksefilet, med langtidsstegt tomat, hertil sauce bordelaise
  • Let glaseret kalvefilet med dijonsennep og peberkorn, hertil mild pebersauce +15
  • Amerikansk rosa oksesteg med barbecue glaseret rodfrugter samt Kalvø ’s sauce

Til alle hovedretter serveres sæsonens kartofler og garniture

Dessert

  • Blommetrifili med hvid chokoladecreme, toppet med nøddeknas
  • Kalvø ´s hjemmelavet parfait med karamelknas og brændte saltmandler
  • Desserttallerken, chokoladetrøffel, mousse og syrlig sorbet +15
  • Lime Panna Cotta med råsyltede frugter, bær og chokolade-jord
  • Chokolademousse og syrlig fromage, citronsirup og braiseret ananas
  • Chokoladebrownie med vaniljeis, karamel og hindbærskum

Natmad

  • Biksemad med spejlæg og surt
  • Frikadeller med kartoffelsalat
  • Pølsebord med 3 slags pålæg, samt brød
  • Oste og pølsebord, 5 slags samt brød +15
  • Røde og ristede hotdogs med alt tilbehør
  • Fingersandwich med forskellige mousser
  • Sliders med 3 slags fyld +10

Supper:

  • Aspargessuppe med kødboller
  • Gullaschsuppe med skært oksekød
  • Karrysuppe med kylling og ris
  • Hønsekødssuppe med hønsekød og urter

Der er hjemmebagt brød til alle supper