Kontakt os

Adresse

Restaurant Kalvø A/S

Kalvøvej 20 3600 Frederikssund

 

Telefon: 47 31 02 25

Mobil : 20 18 02 25

Email: restaurant@kalvoe.dk

Kalvø's Buffeter

Vil du gerne gøre dit arrangement så uformelt som muligt, så kan en buffet være en perfekt løsning. Find den rigtige buffet til dig og dit selskab nedenfor.

< Tilbage til hovedoversigten

Kalvø de lux buffet

  • Marineret tigerrejer med tomat-chilikompot
  • Varmrøget laks på bund af syrlig kål
  • Lufttørretskinke med parmesan-chips
  • Amerikansk oksekød på bund af rødløgskompot med timian
  • Unghanebryst med glace
  • Saltbagte kartofler med citron
  • Blomkålssalat med sort sesam og friteret kapers
  • Frisk grøn sæsonsalat med vinaigrette
  • Ostebites, saltbagte mandler, tranebærkompot, syltede valnødder
  • Cheesecake og små chokolademousser med bær

Kalvø's Italienske buffet

  • Lufttørret skinke med tapenade
  • Let grillet kalvecarpaccio med pesto
  • Salat med marinerede tigerrejer
  • Vitello Tonnato med tun-kaperssauce
  • Bruschetta med hvidløg og hakket tomat
  • Rosa kalvekød i gorgonzola sauce
  • Stegt kylling med rød pesto og kryddersmør
  • Krydret kartoffelbåde med urter og feta
  • Tomat salat med mozzarella og frisk basilikum
  • Frisk båndpasta salat toppet med parmesan
  • Tiramizu med frisk frugt

Kalvø maxi buffet

  • Dampet laks toppet med sød-syrlig tomatchutney og krydderurter
  • Kalvø Cæsarsalat med kylling, parmesan,croutons
  • Serranoskinke med oliventapenade
  • Kalvø’s klassiske frikadeller
  • Helstegt marineret nakkefilet
  • Helstegt rosa oksekød med saltbagte løg
  • Sæsonkartofler og rødvinssauce
  • Tomatsalat med feta og oliven
  • Frisk grønsalat med egen vinaigrette
    Kalvøs sæsonsalat
  • Ostegratineret tærte
  • Hvid brownie med baileycreme og bær

Kalvø buffet

  • Ovnbagt laks med dijonsennep og blåbirkes
  • Kold marineret kylling og fennikel
  • Helstegt Duroc frilandsgris med ingefærs-stegte urter
  • Rosa kalvøkød i mild peber sauce
  • Smørdampede sæsonkartofler
  • Portions-salat med melon og agurk
  • Frisk grønsalat med egen vinaigrette
  • Yoghurtmousse med crumble og hindbærcreme