Selskabs - sæsonmenu
Hver årstid rummer et væld af kulinariske muligheder.
Det benytter vi os af på Restaurant Kalvø,
hvor du kan vælge at lade dine gæster nyde de lækre råvarer,
som er helt specielle for årstiden.
Minimum 16 kuverter.
4 retters sæsonmenu, pr kuvert kr. 598,-
Lad os sammensætte en lækker vinmenu som kan nydes med menuerne
Jordskokke-suppe, sprød bacon, grøn olie
Rillette af torsk, rødbede chips, dijoncreme
Helstegt oksemørbrad, østershatte,
vinterpure, rosenkålsblade, sauce bordelaise
Portvinsbagte blommer, hvid chokoladecreme, knas
Stenbiderrogn, blinis, creme fraiche 38,
rødløg, friske urter
Rimmet laks, urtecreme, rugbrødscrumble
Langtidsstegt amerikansk oksekød,
citrusbagt blomkål, sødlige stegte tomater,
porto bello, mild whisky flødesauce
Let lakrids panna cotta, hindbærmousse
Gratinerede Jomfruhummer
Fiskemandens kold røget laks, peberrodscreme, friske urter
Helstegt kalvemørbrad, pastinakcreme,
smørstegt gulerod, sæsongrønt, kalvesky
Kold rabarbersuppe med vaniljeis
Svampesuppe, ristede mandler
Kammuslinger, estragoncreme, krydderurter
Krondyr filet, honning bagte beder,
tranebærkompot, græskarchutney
vildtsky tilsmagt med portvin
Æbletrifli med hvidchokoladecreme og knas